Make your own free website on Tripod.com

GERBANG

PELEMBUT HATI

PELEMBUT HATI,
PENAMBAT KASIH SAYANG !

PELEMBUT HATI
 
KHASIAT
 
Sebagai Pelembut Hati mereka yang dikasihi. Produk ini dirumus dan diproses untuk kegunaan semua golongan sebagai ikhtiar untuk membantu dalam rawatan pelbagai hajat dan penawar dari gangguan jasmani dan rohani.
 
Amalan Kaedah Rawatan Pinggan Putih ini diwarisi daripada ulama silam. Kaedah ini dibuat dengan adab dan tertib tertentu dengan menuliskan ayat-ayat suci al-Quran dan doa pilihan menggunakan tinta Za'faran di atas pinggan putih.
 
RAMUAN
 
Pati Za'faran, Air Mawar tulin, tinta Za'faran dengan kaedah Rawatan Pinggan Putih menggunakan ayat-ayat dan doa pilihan, serta bacaan Surah Yasin dan doa pelembut hati.
 
KAEDAH PENGGUNAAN
 
Mulakan dengan bacaan Bismillah, diikuti dengan surah al-Fatihah, kemudian berselawat, dan berniatlah mengikut hajat anda. Titiskan antara 7-21 (ganjil) titisan Pelembut Hati ini ke dalam segelas air minuman, dan larutkan ia. Boleh dijadikan minuman, bahan masakan atau pun untuk mandian. Boleh juga di sapu pada muka dan kepala.
 
 
CARA SIMPAN
 
Sila simpan di tempat yang tidak terdedah kepada cahaya matahari. Produk ini tidak menggunakan pewarna tiruan. Warna kuning adalah merupakan warna asli dakwat Za'faran. Perubahan warna akan berlaku iaitu bertukar menjadi warna jernih, produk ini masih lagi boleh digunakan.

PELEMBUT HATI

(Penambat Kasih Sayang)

SAIZ : 60ml

HARGA : RM15.00

KOS PENGHANTARAN : RM3.00

(Beli 2 kotak, Kos Penghantaran tetap RM3.00

PANDUAN PEMBELIAN UNTUK PRODUK DI HALAMAN INI
  1. Pastikan pilihan jumlah/kuantiti produk yang ingin anda beli, dan jumlah harganya sekali di ruangan ITEM.
  2. Buat pembayaran yang secukupnya di salah satu daripada akaun bank berikut :  Maybank  No.: 164137002995 (Khairil Anizan Alang Bee), CIMB  No. 12240001109209 (Khairil Anizan Alang Bee)
  3. Masukkan Maklumat Perhubungan, dan juga Penghantaran Produk seperti Nama, Alamat, dan No. Telefon. dan juga Emel, di ruang-ruang yang telah ditetapkan
  4. Masukkan juga Maklumat Pembayaran (seperti Tarikh, Masa & Jumlah Bayaran) anda di dalam ruangan yang telah ditetapkan. Jika anda pengguna   Maybank2u , atau  CIMB Clicks, anda cuma perlu Copy & Paste sahaja maklumat tersebut.
  5. Jika anda ingin membuat pembayaran menggunakan PayPal, sila hantar Borang Pesanan kepada kami terlebih dahulu. Pehak kami akan menghantar emel invois kepada anda untuk pembayaran. Anda akan dikenakan caj Yuran Transaksi sebanyak 3.4% + RM2.00, jika anda membuat pembayaran melalui PayPal.
BORANG PESANAN
 
PRODUK : PELEMBUT HATI
HARGA : RM15.00
KOS PENGHANTARAN : RM3.00
(Kos Penghantaran PERCUMA untuk pembelian 5 unit)

ITEM :
LAIN-LAIN (Jika tidak seperti senarai di atas) :
NAMA :
EMEL :
NO. TEL. / H.P :
MEDIUM PEMBAYARAN :
MAKLUMAT PEMBAYARAN :
ALAMAT PENGHANTARAN :
  

Jika anda ingin membuat pesanan secara berbilang produk (lebih dari satu item), sila kunjungi kedai online utama kami, http://kedaisiberneka.lot.my

Laman web ini adalah milik :
DARMA KIFAYAH ENTERPRISE (001221506-W),
Kedai Mussolla Darul Salam, Jalan Teratai 2/5, Taman Bukit Teratai,
56100 KUALA LUMPUR.
Tel : 013-6701491.