Make your own free website on Tripod.com

GERBANG

ILLASAAM

Sabda Rasulullah :
"Tetaplah kamu dengan al-Habbatus Sawda' ini, kerana sesungguhnya padanya terdapat penawar bagi segala penyakit kecuali as-Saam (maut)". Hadith riwayat Bukhari dan Muslim.

Minyak Habbatus Sawda Asli 100% !
 
 
 
ILLASAAM
 
Perahan pertama yang bermutu tinggi, dijamin tiada campuran dan bahan pengawet. Illasaam diproses secara bioteknologi tanpa haba dan bahan kimia.
 
KHASIAT
 
Kehebatan Habbatus Sawda' ini telah dibuktikan oleh saintis di seluruh dunia. Habbatus Sawda' ini membantu menguatkan sistem ketahanan badan dalam melawan penyakit.
 
KANDUNGAN
 
100% perahan bijian bunga Habbatus Sawda' (Nigella Sativa)
 
KAEDAH PENGGUNAAN
 
Minum 1/2 sudu teh sebelum makan dengan air suam atau madu. Boleh dicampur dengan resepi makanan atau masakan untuk menambah khasiat pemakanan. 
 
 
 
 

ILLASAAM

(Minyak Habbatus Sawda' Asli 100%)

SAIZ : 30ml

HARGA : RM20.00

KOS PENGHANTARAN : RM3.00

(Beli 2 botol, Kos Penghantaran tetap RM3.00)

PANDUAN PEMBELIAN UNTUK PRODUK DI HALAMAN INI
  1. Pastikan pilihan jumlah/kuantiti produk yang ingin anda beli, dan jumlah harganya sekali di ruangan ITEM.
  2. Buat pembayaran yang secukupnya di salah satu daripada akaun bank berikut :  Maybank  No.: 164137002995 (Khairil Anizan Alang Bee), CIMB  No. 12240001109209 (Khairil Anizan Alang Bee)
  3. Masukkan Maklumat Perhubungan, dan juga Penghantaran Produk seperti Nama, Alamat, dan No. Telefon. dan juga Emel, di ruang-ruang yang telah ditetapkan
  4. Masukkan juga Maklumat Pembayaran (seperti Tarikh, Masa & Jumlah Bayaran) anda di dalam ruangan yang telah ditetapkan. Jika anda pengguna   Maybank2u , atau  CIMB Clicks, anda cuma perlu Copy & Paste sahaja maklumat tersebut.
  5. Jika anda ingin membuat pembayaran menggunakan PayPal, sila hantar Borang Pesanan kepada kami terlebih dahulu. Pehak kami akan menghantar emel invois kepada anda untuk pembayaran. Anda akan dikenakan caj Yuran Transaksi sebanyak 3.4% + RM2.00, jika anda membuat pembayaran melalui PayPal.
BORANG PESANAN
 
PRODUK : ILLASAAM 30ML
HARGA : RM20.00
KOS PENGHANTARAN : RM3.00
(Beli 2 botol, Kos Penghantaran tetap RM3.00)

ITEM :
LAIN-LAIN (Jika tidak seperti senarai di atas) :
NAMA :
EMEL :
NO. TEL. / H.P :
MEDIUM PEMBAYARAN :
MAKLUMAT PEMBAYARAN :
ALAMAT PENGHANTARAN :
CATATAN / PESANAN ANDA :
  

Jika anda ingin membuat pesanan secara berbilang produk (lebih dari satu item), sila kunjungi kedai online utama kami, http://kedaisiberneka.lot.my:

Laman web ini adalah milik :
DARMA KIFAYAH ENTERPRISE (001221506-W),
Kedai Mussolla Darul Salam, Jalan Teratai 2/5, Taman Bukit Teratai,
56100 KUALA LUMPUR.
Tel : 013-6701491.