Make your own free website on Tripod.com

GERBANG

ASY-SYIFA' Plus

Kaedah Rawatan Pinggan Putih
 
ASY-SYIFA' Plus (PATI)
 
KHASIAT
 
Penawar untuk segala hajat, zahir dan batin. Produk pati ini dirumus dan diproses untuk semua golongan, sebagai ikhtiar untuk membantu dalam rawatan pelbagai hajat dan penawar untuk gangguan jasmani dan rohani.
 
RAMUAN
 
Pati Za'faran, Air Mawar Asli, Tinta Za'faran dengan Kaedah Rawatan Pinggan Putih yang menggunakan ayat-ayat suci al-Quran dan doa-doa pilihan.
 
KAEDAH PENGGUNAAN
 
Mulakan dengan bacaan Bismillah, diikuti dengan surah al-Fatihah, kemudian berselawat, dan berniatlah mengikut hajat anda. Titiskan antara 7-21 (ganjil) titisan Asy-Syifa' Plus ini ke dalam segelas air minuman, dan larutkan ia. Boleh dijadikan minuman, bahan masakan atau pun untuk mandian. Boleh juga di sapu pada muka dan kepala.
 
 
CARA SIMPAN
 
Sila simpan di tempat yang tidak terdedah kepada cahaya matahari. Produk ini tidak menggunakan pewarna tiruan. Warna kuning adalah merupakan warna asli dakwat Za'faran. Perubahan warna akan berlaku iaitu bertukar menjadi warna jernih, produk ini masih lagi boleh digunakan.

ASY-SYIFA' PLUS

(Penawar Segala Hajat)

SAIZ : 60ml

HARGA : RM15.00

KOS PENGHANTARAN : RM3.00

(Beli 2 kotak, Kos Penghantaran tetap RM3.00

PANDUAN PEMBELIAN UNTUK PRODUK DI HALAMAN INI
  1. Pastikan pilihan jumlah/kuantiti produk yang ingin anda beli, dan jumlah harganya sekali di ruangan ITEM.
  2. Buat pembayaran yang secukupnya di salah satu daripada akaun bank berikut :  Maybank  No.: 164137002995 (Khairil Anizan Alang Bee), CIMB  No. 12240001109209 (Khairil Anizan Alang Bee)
  3. Masukkan Maklumat Perhubungan, dan juga Penghantaran Produk seperti Nama, Alamat, dan No. Telefon. dan juga Emel, di ruang-ruang yang telah ditetapkan
  4. Masukkan juga Maklumat Pembayaran (seperti Tarikh, Masa & Jumlah Bayaran) anda di dalam ruangan yang telah ditetapkan. Jika anda pengguna   Maybank2u , atau  CIMB Clicks, anda cuma perlu Copy & Paste sahaja maklumat tersebut.
  5. Jika anda ingin membuat pembayaran menggunakan PayPal, sila hantar Borang Pesanan kepada kami terlebih dahulu. Pehak kami akan menghantar emel invois kepada anda untuk pembayaran. Anda akan dikenakan caj Yuran Transaksi sebanyak 3.4% + RM2.00, jika anda membuat pembayaran melalui PayPal.
BORANG PESANAN
 
PRODUK : ASY-SYIFA' Plus
HARGA : RM15.00
KOS PENGHANTARAN : RM3.00
(Kos Penghantaran PERCUMA untuk pembelian 5 unit)

ITEM :
LAIN-LAIN (Jika tidak seperti senarai di atas)
NAMA :
EMEL :
NO. TEL. / H.P :
MEDIUM PEMBAYARAN :
MAKLUMAT PEMBAYARAN :
ALAMAT PENGHANTARAN :
  

Jika anda ingin membuat pesanan secara berbilang produk (lebih dari satu item), sila kunjungi kedai online utama kami, http://kedaisiberneka.lot.my

Laman web ini adalah milik :
DARMA KIFAYAH ENTERPRISE (001221506-W),
Kedai Mussolla Darul Salam, Jalan Teratai 2/5, Taman Bukit Teratai,
56100 KUALA LUMPUR.
Tel : 013-6701491.