Make your own free website on Tripod.com

GERBANG

ABQARI (PENERANG HATI)

"Warisan Tradisi Ulama Silam"

ABQARI (Penerang Hati)
 
KHASIAT
 
Sebagai PENERANG HATI. Produk ini di rumus dan diproses untuk kegunaan semua golongan sebagai ikhtiar untuk penerang hati dan memudahkan proses pembelajaran.
 
Amalan Kaedah Rawatan Pinggan Putih ini diwarisi daripada ulama silam. Kaedah ini dibuat dengan adab dan tertib tertentu dengan menuliskan ayat suci al-Quran dan doa pilihan menggunakan pena dan tinta Za'faran di atas pinggan putih.
 
ISI KANDUNGAN
 
Pati Za'faran, Air Mawar Tulin, Tinta Za'faran dengan Kaedah Rawatan Pinggan Putih menggunakan ayat-ayat al-Quran dan doa-doa pilihan.
 
CARA MENGGUNAKANNYA
 
Mulakan dengan bacaan Bismillah, diikuti dengan surah al-Fatihah, berselawat, dan berniatlah mengikut apa yang dihajatkan.
 
Titiskan antara 7 - 21 titisan Abqari dan larutkan dengan segelas air minuman dan boleh terus digunakan sebagai minuman, masakan atau pun mandian. Boleh juga disapu pada muka dan kepala.
 
CARA SIMPAN
 
Sila simpan di tempat yang tidak terdedah kepada cahaya matahari. Produk ini tidak menggunakan pewarna tiruan. Warna kuning adalah merupakan warna asli dakwat Za'faran. Perubahan warna akan berlaku iaitu bertukar menjadi warna jernih, produk ini masih lagi boleh digunakan.

ABQARI

(Penerang Hati)

SAIZ : 60ml

HARGA : RM15.00

KOS PENGHANTARAN : RM3.00

(Beli 2 kotak, Kos Penghantaran tetap RM3.00

PANDUAN PEMBELIAN UNTUK PRODUK DI HALAMAN INI
  1. Pastikan pilihan jumlah/kuantiti produk yang ingin anda beli, dan jumlah harganya sekali di ruangan ITEM.
  2. Buat pembayaran yang secukupnya di salah satu daripada akaun bank berikut :  Maybank  No.: 164137002995 (Khairil Anizan Alang Bee), CIMB  No. 12240001109209 (Khairil Anizan Alang Bee)
  3. Masukkan Maklumat Perhubungan, dan juga Penghantaran Produk seperti Nama, Alamat, dan No. Telefon. dan juga Emel, di ruang-ruang yang telah ditetapkan
  4. Masukkan juga Maklumat Pembayaran (seperti Tarikh, Masa & Jumlah Bayaran) anda di dalam ruangan yang telah ditetapkan. Jika anda pengguna   Maybank2u , atau  CIMB Clicks, anda cuma perlu Copy & Paste sahaja maklumat tersebut.
  5. Jika anda ingin membuat pembayaran menggunakan PayPal, sila hantar Borang Pesanan kepada kami terlebih dahulu. Pehak kami akan menghantar emel invois kepada anda untuk pembayaran. Anda akan dikenakan caj Yuran Transaksi sebanyak 3.4% + RM2.00, jika anda membuat pembayaran melalui PayPal.
BORANG PESANAN
 
PRODUK : ABQARI (Penerang Hati)
HARGA : RM15.00
KOS PENGHANTARAN : RM3.00
(Kos Penghantaran PERCUMA untuk pembelian 5 unit)

ITEM :
LAIN-LAIN (Jika tidak seperti senarai di atas) :
NAMA :
EMEL :
NO. TEL. / H.P :
BANK PILIHAN :
MAKLUMAT PEMBAYARAN :
ALAMAT PENGHANTARAN
  

Jika anda ingin membuat pesanan secara berbilang produk (lebih dari satu item), sila kunjungi kedai online utama kami, http://kedaisiberneka.lot.my

Laman web ini adalah milik :
DARMA KIFAYAH ENTERPRISE (001221506-W),
Kedai Mussolla Darul Salam, Jalan Teratai 2/5, Taman Bukit Teratai,
56100 KUALA LUMPUR.
Tel : 013-6701491.